Transport in Amersfoort en heel Nederland

Heeft u een zending die snel van A naar B gebracht moet worden? Voor al uw transporten binnen Nederland bent u bij één van onze koeriers aan het juiste adres. Waarom kiest u een koerier in Amersfoort wanneer u een spoedzending heeft?

U kiest voor de door ons aangedragen professional in Amersfoort omdat:
• Vandaag gebeld is vandaag bezorgd
• Wij rijden bij sneltransport altijd rechtstreeks
• Wij zijn flexibel
• Wij bieden ook groot transport op koeriersbasis

Werkwijze van ons sneltransport

Onze werkwijze bij sneltransport is als volgt. Nadat u aan ons doorgeeft dat uw een spoedrit wilt, haalt één van onze koeriers uit Amersfoort uw zending (direct of op afgesproken tijd) bij u op. Vervolgens levert deze uw pakket rechtstreeks of op een door u gewenst tijdstip af. Wij rijden altijd van A naar B, dus zonder een tussenstop op een andere locatie. Hierdoor is onze sneltransport optimaal. Verder rijden wij 24/7, dus als het nodig is transporteren wij uw sneltransport ook ’s nachts.

Onze prijsstelling is duidelijk. Per kilometer wordt een vast tarief gehanteerd, afhankelijk van de pakketgrootte (en dus het benodigde vervoersmiddel). U krijgt van ons altijd direct de prijs te horen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij hanteren geen voorrijkosten of andere toeslagen en bij ons krijgt u een uitstekende service, sneltransport en overige koeriersdiensten voor een scherpe prijs. Daarom kiest u voor de snelkoerier uit Amersfoort!