Onze koeriersdienst

Wat doet onze koeriers in Amersfoort voor u? Ze zijn gespecialiseerd in verschillende koeriersdiensten. Voor het bezorgen van allerlei soorten pakketten kunt u bij hun terecht. De diensten in de regio Amersfoort bestaan hoofdzakelijk uit spoedtransport, beveiligd vervoer en projectvervoer.

Snel transport vanuit Amersfoort: onze koeriers bezorgen. Wij werken zo dat wanneer u op het laatste moment een spoedzending aan ons doorgeeft, wij uw pakket direct of op de afgesproken tijd bij u ophalen in Amersfoort of in de buurt van Amersfoort en direct op de juiste bestemming bezorgen.

Beveiligde transport: In Amersfoort bezorgen wij ook via beveiligd transport, dit is vervoer volgens een speciaal beveiligingsprotocol eventueel met een extra chauffeur aan boord. Een voorbeeld van een beveiligde koeriersdienst is het transporteren van gevaarlijke stoffen volgens het ADR-verdrag.

Projectvervoer: bij projectvervoer moet u denken aan vaste ritten voor het bezorgen van klein materiaal, zoals computeronderdelen en gereedschap. Een voorbeeld is een postroute.

Diensten van ons koeriersbedrijf

Ook grote pakketten bezorgen is voor de koerier uit Amersfoort geen probleem. Indien gewenst zorgen wij voor een pomp- of steekwagen of een wagen met een laadklep. Daarnaast stellen wij ook ruimte beschikbaar voor een korte opslagperiode.